ok guys here is the list of GT500 racers
team no / machine / driver1, driver2 / Entrant / Tyre
1 / S Road REITO MOLA GT-R / Masataka Yanagida, Ronnie Quintarelli / MOLA / MI
6 / ENEOS SUSTINA SC430 / Daisuke Ito, Kazuya Oshima / LEXUS TEAM LeMans ENEOS / BS
8 / ARTA HSV-010 / Ralph Firman, Takashi Kobayashi / AUTOBACS RACING TEAM AGURI / BS
12 / CALSONIC IMPUL GT-R / Tsugio Matsuda, Joao Paulo de Oliveira / TEAM IMPUL / BS
17 / KEIHIN HSV-010 / Toshihiro Kaneishi, Koudai Tsukakoshi / KEIHIN REAL RACING / BS
18 / weider HSV-010 / Takashi Kogure, Carlo Van Dam / Weider Honda Racing / BS
19 / WedsSport ADVAN SC430 / Seiji Ara, Andre Couto / LEXUS TEAM WedsSport BANDOH /YH
23 / MOTUL AUTECH GT-R / Satoshi Motoyama, Michael Krumm / NISMO / BS
24 / D'station ADVAN GT-R / Hironobu Yasuda, Bjorn Wirdheim / KONDO RACING / YH
32 / EPSON HSV-010 / Ryo Michigami, Yuhki Nakayama / NAKAJIMA RACING / DL
35 / KeePer Kraft SC430 / Yuji Kunimoto, Andrea Caldarelli / LEXUS TEAM KeePer Kraft / BS
36 / PETRONAS TOM'S SC430 / Kazuki Nakajima, Loic Duval / LEXUS TEAM PETRONAS TOM'S / BS
38 / ZENT CERUMO SC430 / Yuji Tachikawa, Kohei Hirate / LEXUS TEAM ZENT CERUMO / BS
39 / DENSO KOBELCO SC430 / Juichi Wakisaka, Hiroaki Ishiura / LEXUS TEAM SARD / MI
100 / RAYBRIG HSV-010 / Takuya Izawa, Yamamoto Naoki / TEAM KUNIMITSU / BS
Tyre names
MI - Michellin
BS - Bridgestone
YH - Yokohama
DL - Dunlop
btw GoodYear mana eh???
team no / machine / driver1, driver2 / Entrant / Tyre
1 / S Road REITO MOLA GT-R / Masataka Yanagida, Ronnie Quintarelli / MOLA / MI
6 / ENEOS SUSTINA SC430 / Daisuke Ito, Kazuya Oshima / LEXUS TEAM LeMans ENEOS / BS
8 / ARTA HSV-010 / Ralph Firman, Takashi Kobayashi / AUTOBACS RACING TEAM AGURI / BS
12 / CALSONIC IMPUL GT-R / Tsugio Matsuda, Joao Paulo de Oliveira / TEAM IMPUL / BS
17 / KEIHIN HSV-010 / Toshihiro Kaneishi, Koudai Tsukakoshi / KEIHIN REAL RACING / BS
18 / weider HSV-010 / Takashi Kogure, Carlo Van Dam / Weider Honda Racing / BS
19 / WedsSport ADVAN SC430 / Seiji Ara, Andre Couto / LEXUS TEAM WedsSport BANDOH /YH
23 / MOTUL AUTECH GT-R / Satoshi Motoyama, Michael Krumm / NISMO / BS
24 / D'station ADVAN GT-R / Hironobu Yasuda, Bjorn Wirdheim / KONDO RACING / YH
32 / EPSON HSV-010 / Ryo Michigami, Yuhki Nakayama / NAKAJIMA RACING / DL
35 / KeePer Kraft SC430 / Yuji Kunimoto, Andrea Caldarelli / LEXUS TEAM KeePer Kraft / BS
36 / PETRONAS TOM'S SC430 / Kazuki Nakajima, Loic Duval / LEXUS TEAM PETRONAS TOM'S / BS
38 / ZENT CERUMO SC430 / Yuji Tachikawa, Kohei Hirate / LEXUS TEAM ZENT CERUMO / BS
39 / DENSO KOBELCO SC430 / Juichi Wakisaka, Hiroaki Ishiura / LEXUS TEAM SARD / MI
100 / RAYBRIG HSV-010 / Takuya Izawa, Yamamoto Naoki / TEAM KUNIMITSU / BS
Tyre names
MI - Michellin
BS - Bridgestone
YH - Yokohama
DL - Dunlop
btw GoodYear mana eh???