Open Pod for Kelisa

ok then, i bookin ur Dome's Spicy Olio & Twister + Cranberry Cooler 1st lah..ehehhehe :lol:
sure u belanja ya...... :lol: KLCC only,..tak nak to MV & 1U....

Originally posted by Tohsan@Feb 2 2005, 09:57
kiam siap ah, bola, u want me belanja dome also okma just that bo time nia, must concentrate process baby ma :lol: :lol: :lol: and tired like siaulo :lol: :lol: :lol:
eh...u so char wan meh...want me to donate some of my helthy army to u?.. :lol: :lol:

Originally posted by lonewolf+Feb 2 2005, 10:38 -->
QUOTE (lonewolf @ Feb 2 2005, 10:38 )
--QuoteBegin-Tohsan
@Feb 2 2005, 09:57
kiam siap ah, bola, u want me belanja dome also okma just that bo time nia, must concentrate process baby ma :lol: :lol: :lol: and tired like siaulo :lol: :lol: :lol:

eh...u so char wan meh...want me to donate some of my helthy army to u?.. :lol: :lol: [/b][/quote]
hahahahaa :lol: lonewolf wanna donate ur sperm for Tohsan..???

Originally posted by lonewolf+Feb 2 2005, 10:38 -->
QUOTE (lonewolf @ Feb 2 2005, 10:38 )
--QuoteBegin-Tohsan
@Feb 2 2005, 09:57

eh...u so char wan meh...want me to donate some of my helthy army to u?.. :lol: :lol: [/b][/quote]
no needla HC already got a lot, somemore all volunteer one!!!! :lol: :lol: :lol:

Jin

those sexually deprieve women in Japan need u, u wanna go or not, in Tokyo??? :lol: :lol: :lol:

soon lah...UK 1st lah...ehehhehe :lol:

ok, Tohsan, where i can get a very good quality aluminium sheet...???