Kia Sephia Tachometer/RPM faulty. - Zerotohundred.com


Zerotohundred.com
HOME FEATURES NEWS FORUMS THE MARKETPLACE TIMETOATTACK!
Go Back   Zerotohundred.com > Car Discussions > Car Talk


Reply
 
Tools Search this Thread Display Modes
Old 04-15-2012, 03:10 AM   #1
Rothman496
5bhp Stock
 
Join Date: Apr 2012
Location: Kuala Lumpur
Posts: 8
Likes: 0
Liked: 0 / 0 Posts
Default Kia Sephia Tachometer/RPM faulty.

Anyone knows how to repair this? I think it's the wiring of my tachometer. Can anyone tell me how to do it? I'm an electrical engineering student, so wiring is not a problem for me. Thanks (^_^)
Rothman496 is offline   Reply With Quote
Old 04-15-2012, 03:18 AM   #2
Rothman496
5bhp Stock
 
Join Date: Apr 2012
Location: Kuala Lumpur
Posts: 8
Likes: 0
Liked: 0 / 0 Posts
Default 00' Kia Sephia New Headlamp price and where to find at Batu Pahat area?

I want to replace all four eyes. Usually how much is the cost? and where to find theme in Batu Pahat area?
Rothman496 is offline   Reply With Quote
Old 04-16-2012, 10:13 AM   #3
DanzEterna
Moderator
 
DanzEterna's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: PJ
Posts: 15,819
Likes: 2,124
Liked: 3,364 / 2,063 Posts
Default Re: Kia Sephia Tachometer/RPM faulty.

im not sure, but u could hook it up to an external tachometer.
DanzEterna is offline   Reply With Quote
Old 04-17-2012, 11:16 PM   #4
Timeattacker
400bhp Turbo Member
 
Timeattacker's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Johor Bahru
Posts: 410
Likes: 217
Liked: 19 / 15 Posts
Default Re: 00' Kia Sephia New Headlamp price and where to find at Batu Pahat area?

Bro,
U looking for original or aftermarket?if items in kl,u accept dealing?
10q
Timeattacker is offline   Reply With Quote
Old 04-17-2012, 11:48 PM   #5
Rothman496
5bhp Stock
 
Join Date: Apr 2012
Location: Kuala Lumpur
Posts: 8
Likes: 0
Liked: 0 / 0 Posts
Default Re: Kia Sephia Tachometer/RPM faulty.

Sometimes it work but sometimes it doesn't. I think it is only a loose wire. If I know which I can fix it.
Rothman496 is offline   Reply With Quote
Old 04-18-2012, 12:05 AM   #6
Rothman496
5bhp Stock
 
Join Date: Apr 2012
Location: Kuala Lumpur
Posts: 8
Likes: 0
Liked: 0 / 0 Posts
Default 00' Kia Sephia O/D OFF Flashing

I just washed my engine recently. Then this happens, I tried pushing my O/D button but still it just keeps on flashing. I can drive in in all auto position whether 1,2,D or R with no problem but this O/D signal flash is an eyesore. What happened actually? How to rectify this?
Rothman496 is offline   Reply With Quote
Old 04-18-2012, 01:02 AM   #7
Rothman496
5bhp Stock
 
Join Date: Apr 2012
Location: Kuala Lumpur
Posts: 8
Likes: 0
Liked: 0 / 0 Posts
Default Re: 00' Kia Sephia New Headlamp price and where to find at Batu Pahat area?

Quote:
Originally Posted by Timeattacker View Post
Bro,
U looking for original or aftermarket?if items in kl,u accept dealing?
10q
Depends on the price you offer.
Rothman496 is offline   Reply With Quote
Old 04-18-2012, 11:17 PM   #8
Timeattacker
400bhp Turbo Member
 
Timeattacker's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Johor Bahru
Posts: 410
Likes: 217
Liked: 19 / 15 Posts
Default Re: Kia Sephia Tachometer/RPM faulty.

Ok bro,
U want its New or Used??

Thanks
Timeattacker is offline   Reply With Quote
Reply

  Zerotohundred.com > Car Discussions > Car Talk

Previous: Previous Thread | Next Thread :Next

Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

SEARCH

Our YouTube Videos









2000 - 2017 Zerotohundred.com - The Automotive Enthusiasts' Network | Tags | Terms of Use | Visitor Agreement | Privacy Policy | Contact Us | Privacy Statement | Top