Part 2: Any Lancer A172 Or A174 Die Hard Here?

memphis

Known Member
Senior Member

memphis

Known Member
Senior Member
May 7, 2006
241
0
1,516
eh, ada lagi, limau je yg aktif.....mana si jiman, joey pula. lama dah tak jumpa. limau, dah buat ke conversion intake manifold?? taruk la gambar update kereta sekarang. bagi inspirasi ke budak2 baru mau belajar.
 

e-fan

Junior Member
Senior Member

e-fan

Junior Member
Senior Member
Jan 8, 2011
15
0
501
nilai
hi pepsicola,if nk buat lantai tu,biase seblah diorg amik rm150.tp dpn je la.keto den pn tgah buat.:nurse:

---------- Post added at 09:36 PM ---------- 6 hour anti-bump limit - Previous post was at 09:32 PM ----------

abg limau?nk tye lah?den x register lg ngan pemilanc ni.tp klau nk join convoy g morib blh??date bl??:itsme:

---------- Post added at 09:36 PM ---------- 6 hour anti-bump limit - Previous post was at 09:36 PM ----------

abg limau?nk tye lah?den x register lg ngan pemilanc ni.tp klau nk join convoy g morib blh??date bl??:itsme:
 

dirtymind

Known Member
Senior Member

dirtymind

Known Member
Senior Member
Feb 23, 2007
130
0
1,516
welding jgn x welding...

e-fan... nak join convoi boleh tp penyertaan convoy bukan ahli berdaftar RM100, ahli berdaftar RM50, nak daftar ahli RM75... so kalo bayar RM125 dah berdaftar ahli dan juga convoy...
 

e-fan

Junior Member
Senior Member

e-fan

Junior Member
Senior Member
Jan 8, 2011
15
0
501
nilai
bro pepsicola,?klau kat nilai front both side rm300...:nurse:

---------- Post added at 11:39 PM ---------- 6 hour anti-bump limit - Previous post was at 11:31 PM ----------

bro dirtymind?mcmmne nk register??bl plak tarikhnye ke morib tu??:itsme:
 

bunn926901

Junior Member
Senior Member

bunn926901

Junior Member
Senior Member
Dec 21, 2006
12
0
1,501
wah aktif lg kat sini, aku igt dah berkubur....
limau, boleh tlg dptkan tak grill yg ada lampu tu... taiwan punya la...
nk amik yg ori rega mahal sgt....
 

limau

500 RPM
Senior Member

limau

500 RPM
Senior Member
Mar 29, 2004
533
0
3,016
wah aktif lg kat sini, aku igt dah berkubur....
limau, boleh tlg dptkan tak grill yg ada lampu tu... taiwan punya la...
nk amik yg ori rega mahal sgt....

kalo bulih tulung dptkan part number pada grill yg ori tu insallah aku boleh try cari yg taiwan, senang nak cita dgn tokey sparepart.

yang takde lampu (turbo)aku ada yg taiwan baru harga rm190
 

bunn926901

Junior Member
Senior Member

bunn926901

Junior Member
Senior Member
Dec 21, 2006
12
0
1,501
nnt aku blk tgk yg grill mmbr punya kat kedah....
fog lamp blkg boleh dpt tak?
yg ganti lampu reverse tu... yg tu kot2 ada stok....
 

dirtymind

Known Member
Senior Member

dirtymind

Known Member
Senior Member
Feb 23, 2007
130
0
1,516
bunn, memphis, jiman, joey, limau n otai2 sekalian... ader gambar part2 dalam LSD lancer x? belum pernah tgk yg semi LSD la untuk lancer A172... dier lock by spring ker cemane? kalo yg seketul LSD dalam ader clutches & spring tue tau la...
 

stutzedward

3,000 RPM
Senior Member

stutzedward

3,000 RPM
Senior Member
May 27, 2009
3,416
560
1,713
KL
LINK >>>>> http://www.zerotohundred.com/newfor...cer-a17x-turbo-body-parts-and-disc-brake.html

Original Lancer A17x Turbo parts for sale.

- Front bumper
- Rear bumper
- Interior Seats - Front and Rear
- Rear axle and Disc Brake
- Front Disc Brake
- Hood with Air-Vent

Condition is not so good and need repainting/refurbishing but special offer price if take all. These parts are very hard to come by these days.

Please call +6012 296 3909. Do not SMS. Thank you!

 

e-fan

Junior Member
Senior Member

e-fan

Junior Member
Senior Member
Jan 8, 2011
15
0
501
nilai
hi every body??:wavey:

---------- Post added at 10:16 PM ---------- 6 hour anti-bump limit - Previous post was at 10:11 PM ----------

wsalam.klau dpn nak wat adjustable pkai s13 or s14.tp lower arm mau tkr pkai s13.kne mods la sket..:listen: