Looking for Half Cut??????

Status
Not open for further replies.
Engine and Performance

Looking for Half Cut??????

Aug 18, 2011
4
0
501
Kedah
Looking for halfcut RVR 4G63 NA auto

Bro,

Saya sekarang pakai mitsubishi spacewagon aka RVR. enjin standard 4g63 NA sohc. La ni bawa terasa berat sangat... enjin/gearbox pun dah teruk dah rasanya, milage dah dekat 500K. Top speed pulak dalam 140km/h saja...tak lebih dari tu....

Cadang tu nak tukar engine, ada member racun untuk taruh engine RVR Turbo...tpi saya tak mau pakai turbo.....nak pakai NA saja.... family car...bawa rileks saja....

Jadik nak tanya Bro....boleh dapat tak half cut RVR NA DOHC auto complete, saya nak salin semua masuk dalam body space wagon ni....

Saya dari Kedah, kat sini susah sikit nak dapat barang ni.....ok bro jangan lupa....PM ok....
 

bard85

Active Member
Senior Member

bard85

Active Member
Senior Member
Jun 14, 2010
27
0
501
Kuala Lumpur
looking for
1-evo3halfcut without bodyparts
2-rvr halfcut T@N/Awithout bodyparts
3-4G63T@N/A engine only
4-rvr TCU
-can u give me the price including installation for perdana.
 

weikhee86

Known Member
Senior Member

weikhee86

Known Member
Senior Member
Dec 10, 2005
423
1
1,518
Kuala Lumpur
Looking for 4g15 injection, complete with wiring harness and fuel tank. Please PM me. Thanks. If you have 4g91 kindly PM me as well.
 
Status
Not open for further replies.