Inspira comes with Adjustable headlights

DM3

Known Member
Senior Member

DM3

Known Member
Senior Member
Apr 27, 2010
278
14
1,518
PJ
just need to buy the switch and plug & play and it moves.
 

EDSC

Known Member
Senior Member

EDSC

Known Member
Senior Member
Sep 26, 2006
109
1
1,518
www.voltzers.rules.it
Yea, the switch is about Rm150-200, part no. 8614A038
remove the driver side below cabin and there is the loc for the 3 blank switches, there is a socket and replace the right first switch with the adjuster and it done...

but i m still facing a problem when i adjusted to the highest position "0" my headlights is still very low....how to manually adjust it ?
 

jamesweh

Known Member
Senior Member

jamesweh

Known Member
Senior Member
Dec 10, 2005
262
21
1,518
Any reason why Proton deleted this option in the Inspira? DM3, when is your next club meeting, call me. I will come.
 

DM3

Known Member
Senior Member

DM3

Known Member
Senior Member
Thread starter
Apr 27, 2010
278
14
1,518
PJ
actually the lancer tht has it is the ASX n evo X, but the wires are there for now, soon to be deleted.
as for TT the pj guys alwasy meed at pj..
no meeting for now.
 

Veloc

3,000 RPM
Senior Member

Veloc

3,000 RPM
Senior Member
May 19, 2010
3,234
991
1,713
Sabah
Any reason why Proton deleted this option in the Inspira? DM3, when is your next club meeting, call me. I will come.
If don't delete, how to qualify to bear the Proton badge???
 

DM3

Known Member
Senior Member

DM3

Known Member
Senior Member
Thread starter
Apr 27, 2010
278
14
1,518
PJ
If don't delete, how to qualify to bear the Proton badge???
fyi, lancer GTs dont even have the wiring and headlights with motor :P
go figure
 

Veloc

3,000 RPM
Senior Member

Veloc

3,000 RPM
Senior Member
May 19, 2010
3,234
991
1,713
Sabah
Aiya... Saja nak pijak pijak ...
 

jamesweh

Known Member
Senior Member

jamesweh

Known Member
Senior Member
Dec 10, 2005
262
21
1,518
The reason most new headlights have this feature is the intensity of a HID lamp might blind the car opposing you. DM3, you mean the motors and the wirings are all in place for the exception of the switch. Besides that I would like to upgrade to HID, has anyone done so? I am scared of the quality of China units as they dont last!
 

DM3

Known Member
Senior Member

DM3

Known Member
Senior Member
Thread starter
Apr 27, 2010
278
14
1,518
PJ
The reason most new headlights have this feature is the intensity of a HID lamp might blind the car opposing you. DM3, you mean the motors and the wirings are all in place for the exception of the switch. Besides that I would like to upgrade to HID, has anyone done so? I am scared of the quality of China units as they dont last!
yup so many of them already did it, just plug n play switch. all the wires n current headlights are there to play.
 

DM3

Known Member
Senior Member

DM3

Known Member
Senior Member
Thread starter
Apr 27, 2010
278
14
1,518
PJ
the switch can only adjust it lower,so u guys need to manual screw it higher manually
 

DM3

Known Member
Senior Member

DM3

Known Member
Senior Member
Thread starter
Apr 27, 2010
278
14
1,518
PJ
plug and play only ???? no need pasang anything ???
need the headlight switch and fit it in , even lancer GT all also dont have the motorized headlights and wiring :D
 

DM3

Known Member
Senior Member

DM3

Known Member
Senior Member
Thread starter
Apr 27, 2010
278
14
1,518
PJ
ok, i'll find out for u also