Drive a Honda Civic Eg/EK Must Read!

cat77

3,000 RPM
Senior Member

cat77

3,000 RPM
Senior Member
May 5, 2006
3,866
16
1,638
bro E-tech, please pm me your name, hp number and full address.....will sent a P30 ecu to u for repair......thanks
 
Oct 31, 2011
3
0
501
Kuala Lumpur
cheap handbags clothing

The idea of my needing a handbag is puzzling. How is it that men, of whom I am the equal in all other respects, appear to be well served by their back wholesale Gucci Handbags pockets or (in the event that they are Hermes Wallets AAA European) sleek small manpurses? Why cannot I manage as well? All I must over is lipstick, eyeliner, pressed powder, reading glasses, sun shades, small fragrance spray, sunscreen, Kleenex, small brush, tic tacs, chocolate bar, small sewing Handbags AAA kit, liquid soap, wash-n-drys, address book, key chain (with nine keys, of which I have no idea what they open), & a wallet (containing charge cards, check book, pics of children, membership cards, Hermes Wallets AAA & cards that are stamped for cup of coffee at a shop I'll seldom visit again). When my children were small, I also carried crayons wholesale Gucci Handbags & coloring books, fruit snacks, & a adjust of underpants.
 

siauann

Known Member
Senior Member

siauann

Known Member
Senior Member
Apr 17, 2005
125
0
3,016
Visit site
Siauann
Ecu located at front passenger side.
Side panel under the console.
Remove the side pastic cover and you will
Be able to see the ecu...remove some screws
And ecu can be brought out.
Number is at the side of the ecu...
i manage to remove the ecu and check before cny while cleaning the car.
37820-P2T-J91
does this affected?:confused:
 

E-Tech

Senior Member
Senior Member

E-Tech

Senior Member
Senior Member
Jun 28, 2005
1,113
254
1,683
Johor
i manage to remove the ecu and check before cny while cleaning the car.
37820-P2T-J91
does this affected?:confused:

You should be okay....
Never repaired that model so far for caps leak problem.

You r ok.
 

TOMEI-R

500 RPM
Senior Member

TOMEI-R

500 RPM
Senior Member
Jan 14, 2004
524
94
3,028
Hi bro.. Mine is a Hondata s300 bundled Ecu. Bought brand new from authorised Hondata dealer It is still basically a obd1 ecu brand new equipped with the s300 fitted all by Hondata themselves. So am I affected?
 
Last edited:

E-Tech

Senior Member
Senior Member

E-Tech

Senior Member
Senior Member
Jun 28, 2005
1,113
254
1,683
Johor
Hi bro.. Mine is a Hondata s300 bundled Ecu. Bought brand new from authorised Hondata dealer It is still basically a obd1 ecu brand new equipped with the s300 fitted all by Hondata themselves. So am I affected?
Yes, just repaired one yesterday.... Caps leaks and also Ic17 spoiled. (PO8 with S300J)...
Just have a check inside.... If they have changed all the caps before hondata-ing it then you should be
Ok...
 

levin818

1,000 RPM
Senior Member

levin818

1,000 RPM
Senior Member
Nov 29, 2003
1,261
321
3,183
Shah Alam
Visit site
Hi bro.. Mine is a Hondata s300 bundled Ecu. Bought brand new from authorised Hondata dealer It is still basically a obd1 ecu brand new equipped with the s300 fitted all by Hondata themselves. So am I affected?
IMO it is not a brand new ECU. It is a used ECU fitted with Hondata. A brand new OBD1 ECU will cost you more than RM5k...
s300 comes with one new cap 220uF 35V, as it is recommended by Hondata to replace it. So i think yours only have one cap replaced. I'm doubt the dealer will change the rest for you as it will incurs addition cost to them.
 

ryand

Active Member
Senior Member

ryand

Active Member
Senior Member
Dec 25, 2009
47
1
1,508
Kuala Lumpur
hi guys any other components I need to check if ecu cannot turn on fuel pump..

i replace caps. ic17 and ic12
 
Jun 8, 2012
1
0
501
tgu/Honduras
good morning e-tech
i'm Luis Coello alias luigihn. I have a couple of damaged ECU.



1) p72. worked on the map sensor connected by soldering with a soldering iron to the battery of the car and does not exceed 3000 rpm and check on but you can get the code.
replace all cap and q31 and continues with the problem

2) p28 whit Hondata s300 indicates the code 4
replace all cap and HIC1,HIC2 and nothing

3) p06 works only three pistons does not check
change and QM1 and QM2 and all cap. and nothing

4) p06 converted to p28 the ignition on to check on and does not read any code, fuel pump relay off


pdta.
sorry for my English is not very good I speak Spanish.
thanks for the help
 

thinnaph

Junior Member

thinnaph

Junior Member
Jul 12, 2012
5
0
501
bkk
yes QM3 replaced..

car wont start CEL wont go off

no fuel pump ON
hi e-tech

i've faced the same problem, it is P27 chipped ecu
1. all cap replaced
2. ic17 (ta8903) replaced
3. qm3 (STA413) replaced
4. all trace are OK (no have broken trace cause from Cap leak)
5. cleaned board

note!
- if short J1 (use external rom), the main relay NOT clicked with cell code 6, 8,... and engine couldn't start. (i've already replaced several rom)

- if remove J1, the fuel pump primed like normal, engine could start but got solid cell

appreciated your advise :proud:
 

E-Tech

Senior Member
Senior Member

E-Tech

Senior Member
Senior Member
Jun 28, 2005
1,113
254
1,683
Johor
thinnaph....
remove J1 and let us solve the solid cel first.
have u tried to find out the error code?
btw u using the P27 for what enjin? Sohc?